Stage (Online) Marketing / Communicatie

Help jij ons een nieuwe social media tool voor bedrijven te lanceren?

Wie: proactieve afstudeerder die bij succes bij ons doorgroeit
Wat: lancering van nieuwe social media tool voor bedrijven
Waarom: je wilt de wereld veranderen
Waar: hartje Amsterdam
Wanneer: per direct

 

Ons sociale platform Plek verbindt mensen, over silo’s en organisatiegrenzen heen, zodat ze kunnen communiceren, delen, leren en de wereld positief kunnen veranderen. Je kunt Plek gebruiken als sociaal intranet, community platform of samenwerk-plek voor zelfsturende teams.

 

Wij zijn: een klein team met grote ambities
We maken Plek met 25 jonge mensen uit vele windstreken: developers, designers, testers, creative consultants en project managers. We willen allemaal hetzelfde: fantastische dingen maken en de wereld veranderen. We werken in kleine teams en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren van werken en nieuwe technologieën. De voertaal is Engels. Tijdens onze tweewekelijkse Project Soup delen we resultaten, vragen en inzichten – en zelfgemaakte soep! Ook gaan we regelmatig samen op pad.

playing

 

Jouw uitdaging: het lanceren van Plek.team
Plek.team is een nieuwe selfservice variant van Plek, speciaal voor teams zoals afdelingen en projectgroepen, in plaats van voor hele organisaties. Aanmelden gaat via de website en daarna kunnen teams direct aan de slag met chatten, sharen en afstemmen.

We lanceren Plek.team volgende maand en daar kun jij een sleutelrol in spelen. Rondom de lancering – en daarna – willen we natuurlijk flink wat publiciteit genereren. Ook hebben we marketingmateriaal en gebruikersinstructies nodig. En je kunt de projectmanager assisteren bij de livegang en verdere uitrol van Plek.team. Zo krijg je te maken met alle facetten van onze organisatie.

Samen kiezen we een goed onderwerp voor je afstudeeropdracht. Dat kan bijvoorbeeld omvatten:

 • Marktonderzoek
 • Marketing-/communicatiestrategie voor lancering en groei van Plek.team
 • Opzetten en invullen communicatiekalender
 • Communicatie-/supportplan voor nieuwe gebruikers

 

Wij zoeken: een talent die zijn/haar skills wil uitbreiden
Door middel van jouw proactieve houding en enthousiasme zorg jij ervoor dat je onmisbaar wordt! Jij bent een communicatietalent met veel social know-how, en je kunt goed overzicht houden. We zoeken iemand die past bij de dynamiek van ons bedrijf; wie je bent is voor ons belangrijker dan wat je al hebt gedaan. Op je CV vinden we:

 • Relevante HBO/WO opleiding (Marketing, Communicatie, etc.)
 • Ervaring met planmatig werken en prioriteiten stellen tijdens studie
 • Ambitie in digitale innovatie
 • Bonus: een beetje relevante ervaring (kan ook als vrijwilliger/hobby)

 

Wij bieden: veel ervaring met het begeleiden van stagiairs, met een track record van hoge cijfers!
Je krijgt steun als je het nodig hebt en vrijheid als je het aan kunt. Dit is jouw kans om met een team een compleet nieuwe dienst in de markt te zetten. Verder kun je van ons de volgende dingen verwachten:

 • Stagevergoeding
 • Kantoor in hartje Amsterdam (Rokin)
 • Gratis lunch met je collega’s
 • Gezellig, jong team met vrijdagmiddagborrels en teamuitjes die je zeker bijblijven!

 

Heb je interesse? Vul dan snel het sollicitatieformulier in of stuur een mailtje naar Sarah@ilumy.com. Als je vragen hebt over de functie kun je bellen met Sarah van Dorth op 020-7740033.

Next vacancy:

Unity Developer