Sales Manager Plek

Luister, Begrijp, Actie en Doorpakken!

Wie: Een echte verkoper, met gunfactor
Wat: Leads genereren en deals sluiten, met name in de zorgsector
Waarom: Omdat we snel groeiend en ambitieus zijn en versterking zoeken
Waar: Hartje Amsterdam
Wanneer: Februari 2018

 

Het communicatieplatform ‘Plek’ is de afgelopen jaren snel gegroeid. Als sociaal intranet, communityplatform of samenwerkplek voor teams gaan wij de strijd aan met alle andere aanbieders. Plek heeft een mooie, diverse lijst met klanten. Die lijst breiden we graag verder uit, ook in de zorgsector. Maak jij ons verkoopteam compleet?

 

Wie zijn we:  Een klein team met grote ambities
Plek is een communicatieplatform voor organisaties die grenzen willen doorbreken. Plek verandert hoe mensen verbinden, communiceren en delen. Het is simpel, slim, intuïtief en razendsnel, ook op mobiel. Ons team bestaat uit 25 medewerkers van over de hele wereld (12 nationaliteiten), allemaal werkzaam in Amsterdam. We werken nauw samen en doen graag leuke dingen, zowel binnen als buiten kantoor. Zo organiseren we om de 2 weken een Project Soup lunch, waarin we resultaten, vragen en inzichten delen onder het genot van zelfgemaakte soep.

 

Jouw uitdaging: Resultaat in de zorg
Jij gaat aan de slag met het uitbreiden van onze sales in de zorgsector. Het is dus van belang dat je een bestaand eigen netwerk in de zorgsector hebt. Jouw sales zijn in eerste instantie op basis van aangereikte leads. Maar het is natuurlijk ook de bedoeling dat je zelf leads genereert. Je zult aanwezig zijn bij afspraken en zelf afspraken plannen. Je bent dus vaak op pad. Ook schrijf je voorstellen voor potentiële klanten. Jij maakt deals en geeft ze dan door aan het implementatieteam. Je stemt ook je boodschap richting de doelgroep af met marketing/communicatie. Daarnaast is het in deze rol belangrijk dat je betrokken blijft bij de klant.

 

Wie zoeken we: GEEN salestijger
Door jouw ervaring in sales kun je de klant goed adviseren en luister je nauwkeurig. Wij houden niet van gladde ‘salestijgers’. We zoeken een vriendelijke maar vasthoudende Sales Manager met de gunfactor. Jij spreekt de taal van de zorg en weet de juist ingangen te vinden. Je verkoopt met name aan communicatieafdelingen en zij hebben vaak ondersteuning nodig bij het overtuigen van hun management. Het is daarom van belang dat jij weet hoe je dat moet aanpakken. Daarnaast zien we op jouw CV graag het volgende:

 • 5+ werkervaring in een commerciële rol, liefst richting zorginstellingen
 • Ervaring in het verkopen van software en services
 • Bestaand eigen netwerk in de zorgbranche

 

Wat bieden wij: Jouw droombaan

 • Jong, internationaal team
 • Veel vrijheid in een groeiend bedrijf
 • Kantoor in hartje Amsterdam
 • Trainingsbudget om je verder te ontwikkelen
 • Flexibele werktijden
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis lunch met je collega’s
 • Project Soup, vrijdagmiddagborrels en toffe teamuitjes!

 

Geïnteresseerd? Vul dan snel ons sollicitatieformulier in, of stuur je CV naar Sarah@ilumy.com.
Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel dan gerust naar Sarah van Dorth op +31(0)20-7740033 of  +31(0)612239010.

Next vacancy

React / Angular Developer