Sales Manager Plek

Denk mee, overtuig en pak door.

Wie: Overtuigende, vriendelijke Sales Manager
Wat: Nieuwe klanten binnenhalen voor sociaal intranet en intern communicatieplatform Plek, met name in de zorgsector
Waarom: We groeien snel, zijn ambitieus zijn en zoeken versterking
Waar: Hartje Amsterdam
Wanneer: Maart 2018

 

Het communicatieplatform Plek is de afgelopen jaren snel gegroeid. Als sociaal intranet, communityplatform of samenwerkplek voor teams hebben we in vier jaar een positie in de top 5 van Nederland weten te behalen. Plek heeft een mooie, diverse lijst met klanten, waarvoor we een nieuwe manier van communiceren mogelijk maken. Dit willen we ook graag doen met meer organisaties in de zorg. Pas jij bij ons team?

 

Wie zijn we:  Een klein team met grote ambities
Plek verandert hoe mensen verbinden, communiceren en delen. Plek is een communicatieplatform voor organisaties die grenzen willen doorbreken: simpel, slim, intuïtief en razendsnel, ook op mobiel. Ons team bestaat uit 25 medewerkers (met 6 nationaliteiten), drie vissen en een kat. We werken nauw samen en doen graag leuke dingen, zowel binnen als buiten kantoor. En elke week hebben we een Project Soup lunch, waarin we resultaten, vragen en inzichten delen onder het genot van zelfgemaakte soep.

 

Jouw uitdaging: Resultaat in de zorg
Jij gaat aan de slag met het vergroten van onze rol in de zorgsector. Het is dus van belang dat je een bestaand eigen netwerk in de zorgsector hebt en/of dat je voldoende weet over zorg. Je werkt in eerste instantie op basis van aangereikte leads en stap voor stap ga je zelf meer contacten en leads opbouwen. Ons outbound team maakt afspraken voor jou en sommige afspraken maak je zelf: voor online demo’s en voor kennismaking en presentatie. Je bent dus vaak op pad, maakt voorstellen, zorgt voor closing en draagt over aan ons implementatieteam. Je blijft betrokken bij je klanten via evaluatie en vernieuwing. Je draagt bij aan communicatie met onze community, met ideeën en inhoud.

 

Wie zoeken we: Een resultaatgerichte adviseur en verkoper in één
Je bent een overtuigende, vriendelijke Sales Manager met gunfactor. Jij hebt ervaring in de sales en kunt daardoor goed luisteren. Je verdiept je in het product dat je verkoopt: je bent niet alleen verkoper maar ook expert en adviseur. Jij spreekt daarnaast de taal van de zorg en weet de juiste ingangen te vinden. Als Sales Manager bij Plek adviseer je met name communicatieafdelingen en managers van andere afdelingen. Waar nodig bied je hen ondersteuning bij gesprekken met andere beslissers en beïnvloeders en bij het presenteren van Plek aan de directie. Het is daarom van belang dat jij weet hoe je dat moet aanpakken. Daarnaast zien we op jouw CV graag het volgende:

  • 5+ werkervaring in een commerciële rol, liefst richting zorginstellingen
  • Ervaring in het verkopen van software en services
  • Liefst een bestaand eigen netwerk in de zorgbranche

 

Wat bieden wij: Jouw droombaan

  • Jong, internationaal team
  • Veel vrijheid in een groeiend bedrijf
  • Kantoor in hartje Amsterdam
  • Trainingsbudget om je verder te ontwikkelen
  • Flexibele werktijden
  • Lunch met je collega’s wordt verzorgd
  • Project Soup, vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes!

 

Geïnteresseerd? Vul dan snel ons sollicitatieformulier in, of stuur je CV naar sarah@ilumy.com.
Wil je meer weten over de functie of ons bedrijf? Bel dan gerust naar Sarah van Dorth op +31(0)20-7740033 of  +31(0)612239010.

Next vacancy

React / Angular Developer